2398 5826

Online psykoterapi uanset hvor du befinder dig i verden…

Online terapi er stadig en mulighed og kan være over skype, facetime eller som telefonkonsultation.

Få mere information om online terapi her…

Få mere information her

Online psykoterapi uanset hvor du befinder dig i verden…

Online terapi er stadig en mulighed og kan være over skype, facetime eller som telefonkonsultation.

Få mere information om online terapi her…

Få mere information her

Sådan bliver du mønsterbryder, når du har været det forsømte barn…

Undgå lat lade din opvækst forhindre dig i succes

For det er, når du finder afklaring omkring dine vilkår, at du finder ro og styrke til at skabe bedre rammer for dig selv. Det er, når du accepterer dig selv, at du kan finde dit selvværd og skabe mening i dit liv og opleve du får medgang. Lige meget hvad du definerer som medgang. Om det er glæde og kærlighed, om det er at stifte familie, eller om det er at få succes på dit studie eller dit arbejde.

Når følelser hæmmer

Du kæmper måske med følelser, som står i vejen for din personlige glæde, lyst og integritet. Det kan være skam, skyld, sorg, vrede eller angst. Eller måske har depression eller stress sat en stopklods for dine drømme, håb og forventninger.

Følelser kan gøre dig handlingslammet og give dig lyst til at være usynlig. De kan gøre dig angst for at tabe kontrollen. Og de kan være skyld i, at din tilværelse handler om at overleve – fremfor at leve.

Mærk din sårbarhed, og udfold dig selv

Dine følelser er et resultat af de vilkår, du har oplevet. Men du behøver aldrig skamme dig over dine følelser. Dine følelser er dine og altid ægte, men ikke altid hensigtsmæssige.

Skammen skaber frygt for succes, som forhindre dig i at skabe relationer og som gør, at du frygter afvisning fra andre, når de først lærer dig at kende.

Lad mig støtte dig i at bearbejde skammen, så den svinder ind, så du får modet til at mærke alle dine følelser, præcis som de er. Dine følelser er altafgørende, for de er guiden til dit liv. Vær bevidst om, at du er sårbar. For det er dér, du lærer dig selv bedre at kende.

Tro mig! Du er fantastisk – lige præcis som du er! Elsk dig selv. Vær stolt. Det er, når du mærker stoltheden, at du kan blomstre og føle tillid til verden.

Du er meget modig.

Med kærlig hilsen

Hanne Christensen
Psykoterapeut i København

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Amagertorv 14
1160 København

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej