2398 5826

Online psykoterapi og parterapi uanset hvor du befinder dig...

Online psykoterapi og parterapi kan foregå over skype eller facetime.
Få mere information om individuel psykoterapi og parterapi online her...

Få mere information her

Online psykoterapi og parterapi uanset hvor du befinder dig...

Online psykoterapi og parterapi kan foregå over skype eller facetime.
Få mere information om individuel psykoterapi og parterapi online her...

Få mere information her

Om mig

– Lær mig at kende

hanne-christensen
Alle mennesker skal have mest mulig glæde i livet.

Det er min mission. Og derfor blev jeg psykoterapeut  og parterapeut

Jeg ved, at mange mennesker bærer på en tung bagage efter en problematisk opvækst, og at det kan blive ved med at følge dem hele livet, hvis de ikke gør noget ved det. Måske gælder det også for dig. I så fald er du en af dem, som jeg gerne vil hjælpe.

Min egen barndom var heller ikke helt nem, og jeg har selv arbejdet med lavt selvværd, skyld og skam i mange år. Jeg har også været pårørende til en misbruger, en med en psykisk sygdom og en med kræft. Derfor ved jeg både, hvordan det føles, når livet er hårdt, men også at der er lys på den anden side, selv om det ikke altid føles sådan. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og andre mennesker af at være i psykoterapi, og jeg har altid valgt min psykoterapeut udfra om jeg havde en fornemmelse af om vedkommende havde en indsigt i den problematik jeg kom med. Om jeg fornemmede han/hun havde gået vejen før mig. Det er der, jeg har tilkæmpet mig de største sejre i mit liv. Gennem mine terapeutuddannelser har jeg lært, hvordan jeg guider andre til et liv i mere harmoni. Et liv med plads til at mærke efter, hvad der føles rigtigt og følge sin intuition. Maven lyver aldrig, men for at følge vores mavefornemmelse, skal vi kunne mærke os selv. Være til stede i nuet.

Muligt at ændre på sig selv

De mønstre, jeg lærte i min barndom, tog jeg med ind i mit parforhold, hvorfor jeg også kender det problematiske parforhold fra mig selv. Jeg havde svært ved at sige til og fra. Derfor fandt jeg mig i for meget, der bare ikke føltes rigtigt. Gennem terapi fandt jeg ud af, hvilken rolle jeg selv spillede, når jeg blev ved med at gentage de samme mønstre.

Når man er i en livskrise, har man tit lyst til at give alle andre skylden. Det kunne jeg ikke, for den lå jo hos mig selv. Og det positive i at vide, hvad der ligger på vores egen banehalvdel, er heldigvis, at det er muligt at ændre på sig selv. Det er unægteligt noget sværere at ændre på andre. Så jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv. Både i forhold til min opvækst og i forhold til, hvad jeg søger i et parforhold, ligesom jeg har lært, hvor mine grænser går.

Selv om ingen mennesker kun oplever solskinsdage, har jeg et rigtig dejligt liv og et fint selvværd i dag. Så ja, det kan lykkes at tilkæmpe sig et godt selvværd og nå de drømme, der måske engang var utænkelige. Jeg vil hjælpe dig med at få succes med dit liv, så du oplever at dit liv giver mening for dig.

Min nære familie består af to voksne døtre, svigersønner og to dejlige børnebørn, som jeg ser så tit, det kan lade sig gøre. Jeg nyder også at være sammen med mine gode venner. Ofte er jeg kun sammen med få mennesker ad gangen, da det er så vigtigt for mig altid at have den nære kontakt.

Når jeg skal slappe af, elsker jeg at læse. Jeg læser alt muligt. Både faglitteratur og romaner.

Privat bor jeg på Østerbro

 T8A5567 Lille Web
 T8A5695 Lille Web
 T8A5705 Lille Web
 T8A5603 Stor Web

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Amagertorv 14b, 4. sal
1160 København

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej