2398 5826

Online psykoterapi og parterapi uanset hvor du befinder dig...

Online psykoterapi og parterapi kan foregå over skype eller facetime.

Få mere information om individuel psykoterapi og parterapi online her…

Få mere information her

Online psykoterapi og parterapi uanset hvor du befinder dig...

Online psykoterapi og parterapi kan foregå over skype eller facetime.

Få mere information om individuel psykoterapi og parterapi online her…

Få mere information her

Psykoterapi København


– Søger du en psykoterapeut i København, der virkelig lytter?

Har livet ikke formet sig, som du drømte om, da du var helt ung? Måske føler du dig ikke rigtig glad, uden at kunne sætte fingeren på, hvad der er i vejen, eller måske står du ligefrem i en livskrise og har brug for professionel hjælp for at komme videre. Uanset hvad dit problem er, og hvor dybt du er påvirket, er du meget velkommen hos mig.

Jeg hedder Hanne og har arbejdet som psykoterapeut i København siden 2006. Midt i livet kunne jeg mærke, at min mission var at hjælpe voksne, der ikke har haft den bedste opvækst, og som nu oplever følger af det. En problematik, som jeg nu har stor erfaring med. Udover hvad jeg har registreret gennem mine klienter, der har vist mig den tillid at tage mig med på deres rejse, ved jeg også fra mig selv, hvordan det er, når livet slår knuder. Min egen historie holder jeg nu altid udenfor mit terapilokale. For når du går i psykoterapi hos mig, er det kun dig, det handler om.

Har du det ligesom mine andre klienter, kan det være, at du har problemer med:

  • lavt selvværd
  • stress
  • angst
  • depression
  • sorg
  • relationer med andre mennesker
  • misbrug

Især misbrug og problemer med at knytte sig til andre mennesker ser jeg tit. Ofte ved mine klienter ikke, at problemerne hænger sammen med deres opvækst, før vi begynder at tale om det, og tit hænger flere af symptomerne sammen. Derfor vil du formentligt opleve at blive lettet for flere forskellige problemer, når du begynder at gå i terapi. Hvis du er i et parforhold, der er påvirket af det, du har med i bagagen, kan du også tage din partner med en gang eller to, da jeg også arbejder som parterapeut

Psykoterapi kan også hjælpe dig

Uanset hvor tungt det kan føles at være dig lige nu, er jeg sikker på, at du kan komme videre, og at der også venter et bedre liv til dig. Et liv, hvor du kan nyde dine nære relationer, hvile i dig selv og mærke, at du er langt mere end god nok, præcis som du er, og at du selvfølgelig også har fortjent at være lykkelig.

Mine tidligere klienter melder ofte tilbage, at de aldrig ville have troet, at de kunne få det så godt, og at de ville ønske, at de havde undt sig selv at begynde i psykoterapi meget tidligere. Jeg tror, at alle begynder i terapi på det tidspunkt, der føles rigtigt for den enkelte. Og når du netop nu har klikket dig ind på min hjemmeside, tænker jeg, at der sker noget i dit liv i øjeblikket, du gerne vil have hjælp til, eller at det er nu, du har overskuddet til at mærke efter, hvordan du virkelig har det.

 T8A5603 Stor Web
 T8A5695 Lille Web

Har du overhovedet brug for en psykoterapeut?

På overfladen har du sikkert et rigtig godt liv i dag. Et dejligt job, hvor du kan hjælpe andre, en familie og en stabil økonomi. Men noget mangler. Flere af mine klienter fortæller, at de føler sig utaknemmelige ved overhovedet at tænke på at gå i samtaleterapi, fordi mange andre mennesker har det værre end dem, og fordi de har så meget, de burde være glade for. I min verden eksisterer ordet ”burde” slet ikke, for der kommer ikke andet ud af det end skyldfølelse og dårlig samvittighed. Og nu er det heldigvis sådan, at ingen dommer skal bestemme, hvornår livet er godt nok til dig. Det er noget, du selv kan mærke. Og hvis du har modet til at lære dig selv bedre at kende sammen med mig og udvikle dig på det personlige plan, vil jeg gerne følges med dig i en periode.

Mens du leder efter den rette psykoterapeut, er du sikkert forbi flere hjemmesider. Det kan jeg godt forstå, for der er jo stor forskel på at lede efter en ny vinduespudser eller en terapeut, du skal turde åbne dig selv op for. Jeg har selv været i terapi i flere perioder i mit liv og udvikler mig fortsat gennem min supervision, så jeg ved fra mig selv, hvor vigtigt det er, at kemien er den rette, og at det hele føles rigtigt fra starten.

Begynder du i terapi hos mig, vil du opleve sessioner med nærvær, hvor jeg virkelig lytter til det, du siger. Og jeg kigger dig i øjnene, mens du fortæller, hvad der er svært for dig. Det lyder måske selvfølgeligt eller uden den store betydning, men øjenkontakten i sig selv er ofte undervurderet og har tit en lindrende virkning. Du vil formentligt mærke en ro, ved at jeg rummer dig og dine problemer, når vi kigger hinanden ind i øjnene.

Det, der adskiller min terapi fra at snakke med en veninde, er, at jeg netop ikke er en veninde. Derfor handler samtalerne kun om dig. Du skal ikke forholde dig til mit liv, og du skylder ikke en gentjeneste, efter du har betroet dig til mig. I modsætning til dine veninder giver jeg heller ikke gode råd. Jeg lytter, registrerer mønstrene i det, du fortæller, og snakker med dig om, hvordan du kan ændre dine mønstre, så du kommer til at leve det liv, du ønsker.

Skal vi lære hinanden bedre at kende?

Hvis du vil mærke efter, om du og jeg har den rette kemi, og om jeg er den helt rette psykoterapeut for dig, er du meget velkommen til at ringe til mig på 23 98 58 26. Jeg giver gerne en gratis telefonsamtale på omkring 20 minutter, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende, før du finder ud af, om du vil gå i psykoterapi hos mig.

Når du går i terapi hos mig, bestemmer du selv, om du vil mødes med mig i mine lokaler i indre København, eller om du foretrækker at mødes til en walk-and-talk i Dyrehaven i stedet. Især klienter med tunge traumer foretrækker tit det sidste, fordi det føles anderledes at fortælle om det svære uden at se direkte på mig eller blive set på. Samtidig giver det også en anden ro i samtalen, at vi har plads til at være stille sammen.

Samtalerne kan også foregå per telefon eller via skype, hvis det er lettest for dig. Imidlertid vil jeg rigtig gerne have, at du kommer her fysisk første gang, hvis det er muligt, så vi begge får en god fornemmelse af hinanden.

Jeg følger mine klienter tæt. Derfor har du altid mulighed for at få en akut tid, hvis du har brug for det. Måske bare en halv time og måske per telefon i stedet for et fysisk møde, eller sent på aftenen. Men jeg lover dig altid at vende tilbage til dig samme dag, hvis du har brug for min hjælp.

Den anvendte teori og metode

Eksistialismen er livssynet
Gestaltterapien er teorien
Fænomelogien er metoden

Hovedsynspunkterne i det humanistiske og eksistentielle menneskesyn er:

  • at mennesket er unikt og har en iboende stræben imod udvikling
  • at mennesket kun kan mødes og forstås ud fra egen oplevelse af sig selv og sin individuelle tilværelse
  • at vi, som mennesker, hver især er ansvarlige for vore handlinger, vore valg og fravalg

Humanistisk psykologi (dvs den oplevelsesorienterede psykoterapi) lægger vægt på at opleve og udtrykke undertrykte følelser, reaktioner og potentialer med fokus på en ligeværdig relation mellem terapeut og klient. En indfølende holdning hos terapeuten (humanistisk psykologi) med udgangspunkt i fænemenologien dvs det der sker her og nu. Den oplevelsesorienterede psykoterapi har rødder i gestaltterapien, og den humanistisk psykologi er inspireret af Carl Rogers klientcentrerede metode.

Pris for psykoterapi

Psykoterapi koster kr. 1.050,- i timen.

Du har mulighed for at booke et længere forløb til nedsat timepris:
Individuelt terapi forløb 12 timer kr. 12.300,-

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Amagertorv 14b, 4. sal
1160 København

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej