2398 5826

Online psykoterapi uanset hvor du befinder dig i verden…

Online terapi kan hos mig foregå over Skype, FaceTime eller som telefonkonsultationer.

Få mere information her

Online psykoterapi uanset hvor du befinder dig i verden…

Online terapi kan hos mig foregå over Skype, FaceTime eller som telefonkonsultationer.

Få mere information her

Fra følelsesmæssig mistrivsel til ægte selvværd og harmoniske relationer

Er dit liv blevet farveløst? Er søvnen blevet din fjende? Holder dæmonen for lavt selvværd dig vågen med tankemylder og uro?

Lever du i erindringens skygge med oplevelser fra fortiden, der præger dit liv så meget, at de overskygger nuet? Så lever du i fortidens tyranni og kæmper nok også med følelsen af, om du slår til.

Du har måske svært ved at mærke, hvad der foregår i din krop og med dine følelser og sanser.
Reagerer du som om, du stod i den oprindelige hændelses mareridt – på trods af, at du godt ved, du lever et helt andet sted i en anden tid?

Lever du med forstyrrende billeder og følelser af alt for meget angst, skam og vrede, som giver dig en forladthedsfølelse, du ikke begriber, hvor stammer fra?
Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Skaber minderne og adfærden du brugte engang, forstyrrelser i dine relationer i dag? Har du ikke sluppet de overlevelsesstrategier du brugte, da dit liv var sværest? Så kan det være dem, der gør dine relationer vanskelige.

Måske oplever du ofte, du ikke bliver forstået.
Måske føler du dig ikke som en del af fællesskabet. Føler ikke du hører til nogen steder.
Måske har du svært ved at sætte grænser – sige til og fra – og glemmer at tage hensyn til dine egne behov.
Måske oplever du nogen gange, du er ved at drukne i et hav af smerte, hjælpeløshed og fortvivlelse.
Måske får du af og til kvalme af angst.

Er ensomheden blevet dit skjul, dit fængsel?
Jeg vil hjælpe dig med at forstå, hvordan dine ubevidste uhensigtsmæssige adfærdsmønstre udspiller sig – og skaber ravage i dit liv. De mønstre, du tilegnede dig dengang, dit liv var vanskeligt og føltes farligt.

Jeg vil hjælpe dig med at mærke og forstå dine handlemønstre. De giver helt sikkert mening i forhold til dine oplevelser dengang, men forstyrrer dig nu. Jeg vil hjælpe dig med at blive mere medfølende overfor dig selv, så du kan finde dine fine ressourcer frem.

Jeg kan give dig hånden, når du oplever, hvordan dine overlevelsesstrategier er opstået og mærker tristheden over hvilken indflydelse, de har på dit liv i dag.

Måske føler du dig ofte afvist og forladt, måske afviser du ofte ubevidst dine nærmeste. Måske har du ikke tillid til din evne til at elske og føle tilknytning. Måske føler du dig uelskelig.
Det er ikke virkeligheden, men det kan føles sådan.

Uden en solid forståelse af din verden, bliver nære relationer svære eller konfliktfyldte og dit liv kan virke uoverskueligt og svært. Så svært, at du vælger at trække dig, fordi det er nemmest.

Vi vil i fællesskab tage på en opdagelsesrejse, så du kommer til at forstå dig selv. Jeg vil støtte dig i at være i det, der er – så du øger din selvindsigt og bliver opmærksomhed på alt det fine, du er. Heraf skal dit selvværd blomstre. Her skal du finde roen og lade tankemyldret være tankemylder eller blot tanker, du ikke hæfter dig særligt ved.
Tro mig, jeg ved, det kan lykkes.

Så du bliver en naturlig del af de fællesskaber, du ønsker at være en del af. Så du ikke udsletter dig selv, men bliver tydelig og klar på en omsorgsfuld måde.
Der hvor du knækkede engang, bliver du stærk, når du standser op og ser frygten i øjnene og mærker smerten – og deler den med mig.

Igennem denne proces opnår du styrke, mod og selvværd. Du er noget ganske særligt – og det vil jeg gerne vise dig. Jeg vil hjælpe dig med at fjerne din tvivl på, om du er god nok og værd at elske.
Igennem processen med mig, finder du vej til at blive ekspert i dit liv, så du kan blive en del af harmoniske og omsorgsfulde relationer. Du bliver nemlig mødt med kærlighed og varme, fordi du er dig.

Det kræver udholdenhed og tid. Jeg er her for dig, til du føler, du står solidt plantet i din kerne af kraft og livsmod og har genfundet din værdighed.

Med kærlig hilsen
Hanne Christensen
Privatpraktiserende psykoterapeut & parterapeut i København

Del på... Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Amagertorv 14
1160 København

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej