2398 5826

Opdatering 11. maj 2020

Sådan foregår terapien hos mig lige nu

I klinikken på Amagertorv

Online over Skype og FaceTime

Som telefonkonsultationer og gåture et stille sted i naturen

Ikke to uger er ens, dog har jeg lagt mig fast på at være på Amagertorv tirsdag kl. 10 – 20 og lørdag kl. 10 – 16, for dem der ved, de har det bedst med fysiske møder.

De øvrige dage planlægges efter de ønsker og behov, om tid og sted, der er.

Tøv ikke med at kontakte mig, har jeg ikke tid til at tale når du ringer, har jeg altid tid til at finde et tidspunkt der passer os begge senere på dagen/aftenen.

Kh Hanne

Telefon: +45 2398 5826 ı Email: hanne@kbhpsykoterapi.dk ı Skype: hc.psykoterapi

Opdatering 11. maj 2020

Sådan foregår terapien hos mig lige nu

I klinikken på Amagertorv

Online over Skype og FaceTime

Som telefonkonsultationer og gåture et stille sted i naturen

Ikke to uger er ens, dog har jeg lagt mig fast på at være på Amagertorv tirsdag kl. 10 – 20 og lørdag kl. 10 – 16, for dem der ved, de har det bedst med fysiske møder.

De øvrige dage planlægges efter de ønsker og behov, om tid og sted, der er.

Tøv ikke med at kontakte mig, har jeg ikke tid til at tale når du ringer, har jeg altid tid til at finde et tidspunkt der passer os begge senere på dagen/aftenen.

Kh Hanne

Telefon: +45 2398 5826
Email: hanne@kbhpsykoterapi.dk
Skype: hc.psykoterapi

Selvtillid og selvværd – i lige dele – er livets bedste fundament

Du styrker din selvtillid, når du gør noget, du høster ros og anerkendelse for.

Når du er dygtig på dit studie, når du får tilbudt de spændende opgaver på jobbet, og når du bliver udnævnt og forfremmet, så blomstrer din selvtillid.
Du får opbakning og anerkendelse fra verden omkring dig. Du oplever, du opnår, hvad du vil.

Selvtillid giver den synlige succes

Du styrker din selvtillid, når du klæder dig flot er velplejet og stilsikker. Virker sikker på dig selv og udstråler overskud. Når alt udad til virker perfekt. Du ved med dig selv, du kan opnå det du vil, fordi du er i stand til at kæmpe til du segner. Ingen kamp er for hård.

Drivkraften er succes og anerkendelse og at nå dine mål.

Du spænder ben for dig selv, når du ikke har selvværdet med for så bliver du måske angst og usikker på om successen varer ved eller om du pludselig bliver gennemskuet som hul og tom.
Måske bliver du bange for at falde igennem, bange for at blive gennemskuet som inkompetent, som om det er en fejl, at du er nået så langt i dit liv. Du får sat gang i tvivlen, om du er god nok.
Du bliver bange for successen stopper op fordi dit selvværd vakler.

Selvværd giver den usynlige følelse af at være god nok

Heraf kommer følelsen af lykke, glæde og taknemlighed. Du styrker dit selvværd, når du er tilstede i dit liv. Selvværd næres, når du tør stå ved den du er allerinderst inde i din kerne, det der virkelig er dig på godt og ondt.

Så kommer forandringerne stille og roligt af indsigter, du opnår ved at være tilstede og opmærksom på det liv, du lever. Når du har modet til at reflektere og tage ansvar for dit ja og konsekvensen af dit nej.

Du har styrker, og du har svagheder som alle andre, det fine er, at du ikke skammer dig over den du er, men har erkendt du aldrig bliver perfekt, og det er ok, du har fundet ro, med den du er. Du har erkendt, at det at søge det perfekte liv ikke er det sammen som lykken, det er ikke heraf dit positive sind, taknemlighed og gode relationer kommer af.

Når du føler du er god nok, som den du er og ved at livet er en proces, hvor man bliver menneskelig af at lave fejl og reflektere over dem og prøve igen, så vil du opdage dit unikke jeg.
Så får du en naturlig tilgang til hele dit potentiale og vil stille og roligt udvikle dig derhen, hvor det er godt at være dig, hvor du mærker livsglæden og lysten til livet.

Når du har modet til at stå ved dig selv, som den du er, og de vilkår du har fået med og møde dine udfordringer, så vil du være i stand til at lande på benene igen og igen, så vil du blive ekspert på dit eget liv.

Når du udvikler dig i dit tempo, når du søger nye indsigter, tør se de muligheder du ikke anede fandtes eller turde tro på var mulige at opnå for dig. Kommer dit liv til at virke lettere.
Du har indflydelse på hvordan du reagere på hændelser i dit liv, hvordan du vil tage ansvar for dem, og hvilken indflydelse de får lov at få på dit liv. Du har ikke indflydelse på alt, hvad der hænder i dit liv.

Du spænder ben for dig selv, når forsøger at blive den perfekte kæreste, mor eller leder. Så bliver kontrollen og ambitionerne fokuspunktet for dig, så kan du risikere at miste dig selv – selvværdet – i processen.

Du bliver tryg ved livet, når du hviler i dig selv, når du ved du en gang i mellem fejler, rejser dig op og går videre klogere og beriget stadig med følelsen af at være god nok i behold.
Når du kan være tilstede i livet uden at frygte fremtidens ukendte skygger som rammer os alle.

Det gode liv er nok det smukkeste, du kan finde

Når du hviler i dig selv og føler dig værdifuld, når du finder din mening med dit liv og ikke er bange for at stå ved, hvem du er. Når du koncentreret dig om dit eget liv og ikke sammenligner dig med andre.

Når du ved det er ok at være uenig og markere dig, når du ikke behøver at være vellidt for at have din berettigelse. Så har du genfundet dit selvværd.

Lad os booste dit selvværd sammen

Lavt selvværd er farligt det kan føre til stress, depressioner og angst. Lavt selvværd forstærker skammen og utilstrækkelighedsfølelsen, lavt selvværd er giftig for det gode stressfrie liv. Lavt selvværd ødelægger din kontakt til andre, måske isolerer du dig, fordi du tror, at ingen har lyst til at være sammen med en som dig.

Husk det er en følelse. Følelser kan være smertefulde, men de er ikke hele virkeligheden.

Så luk op til verden og søg den støtte og opbakning, du så inderligt har fortjent for at komme til at blomstre fuldt ud.

Kærlig hilsen
Hanne Christensen
Psykoterapeut i København

Del på... Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Amagertorv 14
1160 København

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej