2398 5826

Parterapi København

– genfind kærligheden, nærheden og intimitetet

Er gnisten forsvundet, og har i mistet glæden ved jeres forhold? Jeg tilbyder professionel parterapi i København fra min klinik på Jorcks Passage.

I parterapien er målet at genfinde kærligheden, nærheden og intimiteten. Genvinde styrken i jeres parforhold gennem en tydelig og klar kommunikation. Her kan du læse mere om parterapi, herunder hvorfor parterapi er understøttende for jeres samliv, og hvordan I kan få glæde af et terapeutisk forløb. Du kan også læse mere om priserne for parterapi i København her på hjemmesiden.

Parterapi i min klinik i København

Parterapi strækker sig ofte over flere sessioner. I løbet af et forløb får I mulighed for, hver for sig, at fortælle om de udfordringer, I oplever ved forholdet.

Vi undersøger, hvad der sker, og hvad der kan være årsagen til, at I oplever udfordringer i jeres hverdag.

Vi finder frem til muligheder, der gør at nærværet kan komme frem mellem jer igen – I undersøger derhjemme hvad der virker for jer. Parterapien foregår altså både i min klinik i København, men også I jeres hjem, hvor I sammen afprøver de redskaber vi bliver enige om.

Vi mødes flere gange i forløbet for at tale om jeres oplevelser og erfaring. Herfra vurderer vi, hvad der fungerede godt – og mindre godt – hvilket giver jer de bedste forudsætninger for et sundt forhold til hinanden fremover.

Hvorfor parterapi?

Der kan være mange grunde til, at I ønsker parterapi. En af dem kan være, at I ikke længere føler, at I udvikler jer som enkeltpersoner og som par.

Parterapi KøbenhavnSiger I, hvad I har behov for, og drømmer om, til hinanden? Tager I begge et ansvar for de problemstillinger, der opstår mellem jer? Er I tydelige i jeres kommunikation eller udtrykker I jeres følelser indirekte? Bruger I ironi og sarkasme for at holde jeres følelser eller partner på afstand? Beskylder I hinanden for det, I gør, hvilket gør ondt på ham eller hende? Sidder I fast i hverdagens rutiner, hvor det er let at undvige at tage ansvar for jeres dagligdag og jeres fælles dømme?

Parterapi er en måde at reflektere over, og italesætte, jeres handlinger og følelser – og finde ud af hvorvidt det I gør stemmer overens med jeres personlige og fælles ønsker og drømme. Under terapien skaber vi et tillidsvækkende rum, hvor I kan tale om de ting, I måske ikke har tid eller lyst til at tale om derhjemme. Alle konsultationer foregår i fuld fortrolighed i trygge rammer i mine lokaler i København K.

Hvordan hjælper parterapi?

Et sundt parforhold giver plads til, at I kan udvikle jer både enkeltvis og som par. Parterapien kan være vejen til at genfinde hinanden og kærligheden. Få nærheden og intimiteten tilbage i parforholdet. Parterapi er et terapeutisk forløb, hvor I samarbejder med hinanden, og mig, om at få styrket jeres forhold, så I kan tale om, og finde fælles løsninger på, de aktuelle og de fremtidige udfordringer. I løbet af terapien arbejder vi på at skabe et solidt fundament, så jeres forhold kan udvikle sig i den retning i begge ønsker. Det forhold i begge kan trives i som individuelle personer og som par. Parterapien hjælper med at tænde gnisten mellem jer igen ved at fokusere på jeres kommunikation, følelser og handlinger. Vi fokuserer på, at I bliver tydelige med jeres drømme, behov og begrænsninger – og får italesat hvad I vil, og hvad I ikke vil.

Hør mere om muligheden for parterapi i København

Ønsker du at vide mere, eller ønsker du at påbegynde et forløb med parterapi i København for dig og din partner? Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om jeres behov, så vi kan sammensætte en løsning, der passer jer.

parterapi-koebenhavn

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Jorcks Passage 1C, 2. sal. 1162 København K

+45 2398 5826
hc.psykoterapi@gmail.com

Følg os på facebook & læs mere om Parterapi i København

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Jorcks Passage 1C, 2. sal
1162 København K

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej