2398 5826

Psykoterapi online via SKYPE

– når det er svært at finde tiden til terapi eller når afstanden er for stor

Ønsker du psykoterapi? Men føler dig presset og begrænset af en hektisk hverdag, geografiske distancer eller børnepasning? Uanset hvilke årsager der måtte være til, at du ikke kommer i terapi, tilbyder jeg en god og konstruktiv løsning på problemet: Online psykoterapi.

Online psykoterapi

Jeg tilbyder online terapi over SKYPE.

Jeg har rigtig god erfaring med online terapi, og jeg oplever, at mine klienter er meget glade for denne mulighed.

Ofte er det klienter, der bor længere væk fra min klinik i København, der benytter sig af denne mulighed. Det kan også være den studerende, der gerne vil fortsætte sin terapi, når han eller hun i en periode skal læse i udlandet. Jeg har også erfaring med forældre, der gerne vil direkte hjem fra arbejde og vente med terapien til børnene er lagt i seng. Og derudover kan det også være mennesker, der rejser meget i deres job.

Med andre ord er det mange forskellige mennesker, der på baggrund af varierende forhold har det samme behov for psykoterapi online.

Dette kan lade sig gøre, fordi jeg tilbyder online terapi over SKYPE både om dagen og om aftenen mandag og fredag til kl. 21.

Få støtte fra psykoterapeut online

I mit arbejde som psykoterapeut har jeg erfaring med, at det kan være svært at finde sig til rette som medfølgende ægtefælle ved udstationering i udlandet. I sådanne tilfælde tilbyder jeg gennem online terapi at være din sparringspartner og støtte, indtil du har fundet ud af, hvilket liv du vil have i den periode, I er det nye sted, og ikke mindst indtil du synes, at du har fundet fodfæstet igen for dig og din familie i de måske temmelig fremmede omgivelser.

Hvad kræver online terapi?

Den eneste forudsætning for, at du kan få del i fordelene ved online terapi, er at du har en internetforbindelse og en mulighed for at koble dig på SKYPE.

Når først forbindelsen mellem os er etableret over SKYPE, fungerer online terapi som enhver anden form for terapi, jeg foretager i min klinik i København. Den eneste forskel er, at vi fysisk befinder os på forskellige steder.

Online terapi er således et godt alternativ for dig, som har et ønske eller behov om terapi, men hvor praktiske forhold spænder ben for at føre det ud i livet.

Mere information om online terapi

I begyndelsen havde jeg en del overvejelser om det var muligt at skabe det nærvær i Skype sessionerne, som er altafgørende.

Erfaringen har vist mig, det kan lade sig gøre. Dette underbygges af forskning, der siger at online terapi har samme potentiale som fysiske konsultationer.

Kontakt mig for mere information om online terapi

Vil du høre mere om hvad jeg kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på telefon +45 23 98 58 26 eller gennem den kontaktformular, som du finder her på siden.

Jeg tilbyder naturligvis at sætte dig grundigt ind i, hvordan online terapi fungerer, samt hvordan du kan få gavn af netop denne fleksible terapiform.

Jeg ser frem til at se dig i min klinik på Jorcks Passage 1C, 2. sal, 1162 København K eller online til online terapi.

Følg os på facebook & læs mere om online terapi i København

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at vide mere om en behandling hos mig, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

Kontakt

KBH Psykoterapi v/psykoterapeut Hanne Christensen

Adresse:
Jorcks Passage 1C, 2. sal
1162 København K

+45 2398 5826
hanne@kbhpsykoterapi.dk

Find vej

København psykoterapi

København psykoterapi

×

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Har du spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med mig - så kontakt mig her eller på tel: 2398 5826


Find vej